Vandaag Nieuws - Nieuws dat telt!

Advertorial

Artsen Sprakeloos: 'gewichtsverlies' zolen inspireren duizenden mensen in Nederland & België!

Geschreven door Dr.Marcus - 2 dagen geleden

Het komt zelden voor dat deskundigen op verschillende gebieden het eens zijn over één onderwerp. Daarom is het des te verbazingwekkender dat op dit moment deze schoenzolen Nederland en België veroveren!

PureInSoles - zoals deze speciale inlegzolen worden genoemd - is het idee van een start-up en wordt geprezen als de nieuwe oplossing voor iedereen in Nederland en België die worstelt met gewichtsverlies of pijn wil genezen. Het concept is even eenvoudig als geniaal!

Deze schoenzolen werken voor meer dan 30 verschillende pijnfactoren en maakt afvallen een kinderspel.

Een vereniging van gerenommeerde Amerikaanse wetenschappers is samengekomen om pijn en gewichtsverlies op een holistische manier aan te pakken. Zij hebben een schoenzool ontwikkeld die precies de juiste punten in het lichaam activeert om algehele pijnverlichting te bereiken en vetverbrandingsprocessen te stimuleren voor moeiteloos gewichtsverlies.


Vraagt u zich af hoe dit zou moeten werken? Deze 3 factoren maken de inlegzolen tot een alleskunner voor pijn en gewichtsverlies:

Het concept van deze inlegzolen is niet nieuw. Het gaat zelfs terug tot de traditionele Chinese geneeskunde: Het maakt gebruik van het feit dat ons zenuwstelsel in het hele lichaam met elkaar verbonden is. Zo heeft een inkomende stimulatie op één punt een rimpeleffect op verschillende andere delen van het lichaam.


Het ongelooflijke pijnstillende effect komt voort uit een nauwelijks merkbare permanente massage van de voetzolen! De inlegzolen zijn voorzien van flexibele knoppen met daarin een metalen plaatje, dat bij elke stap de voetzool zachtjes masseert. De ontspannende impuls wordt vervolgens via de wervelkolom doorgegeven aan andere delen van het lichaam, waaronder de nek, de rug en de armen. Zo wordt het hele lichaam gestimuleerd en ontspant het zich moeiteloos. Spanningspijn en zelfs chronische pijn worden verlicht zonder complexe behandeling.


De zolen verminderen overgewicht omdat de constante activering van de zenuwbanen ook je stofwisseling op gang brengt. Zelfs als je gewoon in je schoenen op de bureaustoel op je werk zit, is het resultaat hetzelfde: je valt af omdat je stofwisseling je vet verbrandt!

Artsen zijn enthousiast - bespaar duizenden euro's dankzij PureInSoles.

De medische wereld is enthousiast over het product omdat de doeltreffendheid ervan duidelijk is bewezen! Bovendien benadrukken professionals een andere factor, die van groot belang is: Terwijl spierspanning en chronische pijn vaak dure behandelingen vereisen, kunnen deze schoenzolen een veel goedkoper en risicoloos alternatief zijn!


Want in plaats van duizenden euro's te moeten investeren in medische behandelingen en pijnstillers, volstaat de aankoop van inlegzolen om uw ongemak te verlichten!

Voedingsdeskundigen bevelen deze inlegzolen sterk aan.

Voor mensen die willen afvallen is PureInsoles een ware openbaring, want deze mensen hebben vaak ook last van spierspanning of chronische pijn. Met PureInsoles kun je nu twee vliegen in één klap slaan en daarom raden deskundigen dit product sterk aan!


In combinatie met regelmatige lichaamsbeweging helpen deze inlegzolen u gewicht te verliezen. Zo verminderen de inlegzolen in feite uw vatbaarheid voor spierpijn. Tegelijkertijd helpen de inlegzolen uw algehele gevoeligheid voor pijn te verminderen, zodat u dubbel profiteert van het PureInsoles-concept.

Ontspanning voor je geest: Gebruikers van PureInsoles zijn gelukkiger, productiever en minder gestrest.

De reden hiervoor kan gemakkelijk worden verklaard: Studies hebben aangetoond dat pijnstoornissen niet alleen fysiek pijn doen, maar ook een kritieke invloed hebben op factoren als persoonlijk welzijn, productiviteit en stress. Dit geldt ook wanneer voor het wegnemen van deze pijn weer meer pijnstillers of riskante operaties nodig zijn.


Niet te onderschatten zijn ook de kosten die met dergelijke pijn gepaard gaan! Het budget dat mensen uitgeeft in Nederland en België aan Aspirine en Ibuprofen neemt voortdurend toe. Het uitgeven van tot 1200 euro door één persoon die lijdt aan chronische pijn is geen zeldzaamheid. Operaties zijn nog duurder omdat de meeste ziektekostenverzekeraars niet eens een fractie van de kosten dekken.

Veel meer dan een gemiddelde schoenzool

Het enige waarover klanten hebben geklaagd is de prijs, die met iets minder dan 40 euro relatief hoog is voor "schoenzolen". Veel kopers weten echter niet dat ze met PureInsoles niet zomaar "schoenzolen" kopen, maar een echt medisch hulpmiddel. Alleen al de speciaal vervaardigde rubberen noppen zorgen ervoor dat deze gadget veel meer biedt dan een normale "inlegzool" zou doen.


In plaats daarvan besparen klanten duizenden euro's wanneer ze deze inlegzolen kopen, omdat ze geen geld meer hoeven uit te geven aan dure pijnstillers, operaties of alternatieve behandelingen!


Bovendien: De fabrikant garandeert een 30-dagen-retour-policy waarbij klanten die niet 100% tevreden zijn met het product hun geld terug krijgen. Deze 30-dagen-geld-terug-garantie wordt geprezen door zowel experts als klanten.


UPDATE: Vanwege de vele verzoeken hebben we het bericht van de fabrikant hieronder opgenomen:

De inlegzolen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Elke verpakking bevat one-size-fits-all inlegzolen die individueel kunnen worden aangepast.

Bewezen methode, ondersteund door top-experts.

"Het briljante en fantastische van de geld-terug-garantie is dat het de klant absolute vrijheid geeft. Je hoeft je niet af te vragen of je echt 30 euro wilt uitgeven aan schoenzolen. Je hoeft je alleen af te vragen of het 30 euro waard is dat je nooit meer pijn hebt. Want als de zolen niet werken zoals verwacht, dan hoeft u niets te betalen!"


BELANGRIJKE UPDATE!

UPDATE: Wij hebben samen met PureInSoles kunnen regelen dat onze lezers nu tijdelijk 50% korting krijgen op hun eerste bestelling! De voorraad is echter al sterk afgenomen.Let op: de korting is tijdelijk en als ze niet meer beschikbaar zijn, zijn ze helaas uitverkocht. De korting komt dan niet meer terug.

Klik dus snel op de knop hieronder om te kijken of ze nog op voorraad zijn!

De korting is geldig tot en met

00Dag
00Uur
00Min
00Sec
 • Wilma de Boer

  Kan iemand vertellen of dit echt werkt.. heb zo mijn twijfels.

  · Reply ·  4 · 39 min

  • Mirande S.

   Ik twijfelde ook, toch gekocht. Gebruik het nu een maand en al 4 kilo verloren. Zou het zeker een kans geven voor dat geld. Mijn vriendin gebruikt t ook en die is ook al paar kilo lichter.

   · Reply ·  7 · 16 min

 • Anita Jonker

  Ik had ze gekocht voor de volle prijs en nu zijn ze 50% afgeprijsd? Dat is niet eerlijk..

  · Reply ·  4 · 51 min

 • Brenda Jonkman

  Hoe lang duurt t voordat het in huis is??

  · Reply ·  1 · 1 h

  • Marie Klopman

   Hey Brenda, ik had ze met 4 dagen al in huis.

   · Reply ·  2 · 24 min

 • Leonard Boyd

  Ik probeerde al een tijdje af te vallen, kwam deze tegen op Facebook en twijfelde enorm net als andere. Toch gekocht en ik ben stom verbaasd dat het nog werkt ook. 3 kilo eraf al, heel fijn.

  · Reply ·  6 · 1 h

 • Emma Voorthuis

  Hey Lois, deze heb jij gekocht toch? Werken ze?

  · Reply ·  2 · 2 h

  • Lois Krooneman

   Ja dit zijn ze! Werken super en ook in de korting nu, kopen!!

   · Reply ·  3 · 1 h

 • Alfred Stegeman

  Heeft iemand dit gekocht die kan bevestigen dat het werkt, en hoe lang duurt verzending. Bedankt!

  · Reply ·  2 · 2 h

  • Erika de Boer

   Werken na paar dagen al bij mij. Duurde ongeveer weekje.

   · Reply ·  5 · 2 h

 • Pien G.

  Gebruik deze al een tijdje. Doet ook geen zeer. Hongergevoel is ook weg en mijn huisarts zegt dat ze veilig zijn. Ook handig om te weten. Gr Pien.

  · Reply ·  1 · 3 h

 • Paula Boersma

  Klinkt te mooi om waard te zijn. Heeft iemand ze ontvangen en getest? Ik twijfel..

  · Reply ·  1 · 3 h

  • Sarah Dudley

   Lees even de andere comments. Tal van mensen hebben ze al geprobeerd, ik ook. Werkt super.😇

   · Reply ·  3 · 2 h

 • Agnes Dekker

  Ik heb mijne net besteld. Kan niet wachten!

  · Reply ·  4 · 3 h

 • Barbara Klompenburg

  Ik betaalde VEEL meer, kan ik een deel van me geld terug krijgen aangezien ze nu ineens 50% afgeprijsd zijn??

  · Reply ·  8 · 3 h

 • Esther Gijsma

  Weet iemand hoe lang het duurt voordat ze worden bezorgd? Wil ze voor mezelf en me vriendin kopen.

  · Reply ·  1 · 4 h

  • Claire de Vries

   Hey Esther, mijne kwamen na 5 dagen.

   · Reply ·  2 · 2 h

  • Emma S.

   Haha daar gaat je vriendin blij mee zijn!

   · Reply ·  2 · 1 h

 • Harry Krijgman

  Voor iedereen die vraagt werkt het echt. Ik dacht dit is een broodje aap verhaal, maar zag het ook in de krant. Besteld en nu net begonnen. Ik hou jullie op de hoogte!

  · Reply ·  3 · 4 h

 • Bridget M.

  Ga ik zeker bestellen!

  · Reply ·  3 · 4 h

 • Anna de Groot

  Ik was vrij skeptisch, logisch ook met al die advertenties tegenwoordig. Toch geprobeerd nu ze in de korting zijn. Uiteindelijk binnen weekje ontvangen en inmiddels maand later: 4 kilo eraf! Klinkt als een sprookje, maar het werkt echt. Voor mensen met overgewicht: er is hoop!

  · Reply ·  3 · 5 h

 • Clara M.

  Mijn man en ik zijn hier al langer mee bekend en ook al flink me afgevallen. We zijn op leeftijd dus gezondheid is belangrijk voor ons. Raad iedereen aan en beweeg ook! Gaat u later profeit van hebben. Gr Clara.

  · Reply ·  2 · 5 h

  • Kalinda F.

   Oh wat super om te horen zeg! U en uw man zijn goed bezig. Ik ga morgen starten, net ontvangen!

   · Reply·  5 · 2 h

 • Isabelle Jansen

  Net ontvangen, ook ik ga deze week starten. Voor de zomer mooi wat kilo's eraf.

  · Reply ·  3 · 5 h

You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.