Vandaag Nieuws - Nieuws dat telt!

Advertorial

Afval Coaches & Dokters Sprakeloos: Gewichtverlies 'pleisters' helpen duizenden mensen uit Nederland en België!

Geschreven door Dr.Marcus - 2 dagen geleden

Twee maanden geleden was het leven van de 41-jaar oude Maria uit Utrecht een nachtmerrie..ze werd ontslagen en haar man verliet hun huis. Het overgewicht van meer dan 25 kilogram kwelde haar - ze had bewegingsproblemen, constante kortademigheid en slaapproblemen.

Ze schaamde zich voor haar eigen lichaam. Toen ze de kans kreeg om deel te nemen aan baanbrekend onderzoek, veranderde haar leven ingrijpend. Geen spoor van overgewicht en ze voelde zich weer aantrekkelijk en vrouwelijk.

Maria werd jarenlang gepest en vernederd..

Praten met Maria is niet gemakkelijk. Zelf vertelt ze met tegenzin over haar ervaringen uit het verleden:

Sinds ik een kind was, had ik de neiging om aan te komen. Op school noemden ze me "barrel" en wezen ze met hun vinger naar me. Ik had geen vrienden omdat iedereen zich schaamde om met mij te verschijnen. Toen ik wat ouder werd, keek ik vol afschuw in de spiegel. Ik haatte de "gelei" op mijn dijen, mijn tweede kin en vooral de vetplooien die uit mijn broek en blouses stroomden.


Toen ik student was, had ik de indruk dat iedereen altijd naar me keek en achter mijn rug om over mijn gewicht praatte. Hoe dan ook, meer dan eens hoorde ik per ongeluk: oh, de dikke komt eraan! Hetzelfde in het restaurant: ze is zo dik en eet de hele tijd!

Dit alles was erg deprimerend voor mij. Mijn lichaam weigerde steeds meer te gehoorzamen. Het kwam op het punt waarop ik ernstige problemen met mijn ruggengraat begon te krijgen en niet normaal kon werken. Mijn baas heeft me ontslagen. Ook heeft mijn man me verlaten. Ik wist heel goed dat ik het was en mijn groeiende overgewicht. Ik zag zijn onwillige ogen en zag hoe hij van me wegliep.


Mijn man bleef me vertellen dat alles op de een of andere manier goed zou komen. Elke dag verzekerde hij me van zijn liefde, ook al zag ik onwil in zijn ogen. Ik kon hem zien kijken naar mijn grote kont en twee hammen in plaats van benen. En het gebeurde, alles viel uit elkaar, want op een dag ... verliet hij me. Ik voelde me erg ongelukkig.

Het ging iedere keer weer mis.. (Yo-Yo Effect)

Na 13 kg afgevallen te zijn, zat er 4 maanden later weer 27+ kilo aan..


Probeerde ik cellulitis en overgewicht te bestrijden? Ontelbare keren. Ik herinner me het dieet van 1000 calorieën, vasten, de hele dag alleen wortels eten. Uiteindelijk heb ik mezelf pijn gedaan met deze pseudo-diëten. Vandaag weet ik dat ik op deze manier mezelf en mijn lichaam aan het vernietigen was. Ik had ook een personal trainer, maar ik begon me erg slecht te voelen na deze oefeningen - ik had niet de kracht om uit bed te komen. Ik heb het echt geprobeerd, maar altijd, ik benadruk het - altijd - was het het verdomde jojo-effect. Als wat ik verloren had maar terug zou komen... Maar waar ben je! Het kwam terug voor meer!

De dag die Maria haar leven compleet heeft veranderd

We vroegen Maria hoe het kwam dat ze 6 weken geleden 103 kg woog, en vandaag zien we een slanke, glimlachende vrouw, volledig verstoken van complexen. Dit is wat ze antwoordde.

Ik zou waarschijnlijk nog steeds niet in de spiegel kunnen kijken zonder de informatie die een bevriende apotheker me gaf. Het bleek dat in het medisch centrum waar ik werd gediagnosticeerd, innovatieve klinische onderzoeken werden gestart onder leiding van de beroemde expert Kiril Todorov. Van wat ik heb kunnen achterhalen, was dit de eerste studie van dit type bij mensen met aanzienlijk overgewicht in Bulgarije. Toen dacht ik: dit is mijn kans!


Ik besloot het contactformulier in te vullen. Ik heb een hele week op een antwoord gewacht tot het eindelijk kwam:

Ik was gekwalificeerd in een speciaal programma voor mensen met overgewicht!


Ik weet niet waarom, maar ik voelde dat ik het deze keer zou halen, dat het anders zou zijn. Ik had nog nooit gehoord van meneer Todorov of de nieuwe methode voor overgewicht waaraan hij werkte. Maar ik wilde echt mijn leven veranderen. Ten eerste om af te vallen, mijn lichaam strakker te maken en me goed in mijn vel te voelen. Ik wilde kijken of ik in maat M zou passen en of ik nog steeds een man verliefd op me kon laten worden.


De kilo's vlogen er af!

Toen ik haar vroeg naar het onderzoek van meneer Todorov, kon Maria haar emoties niet bedwingen.


Tijdens de studie verdeelden ze ons in twee groepen - een deel van ons om deze nieuwe methode elke dag te gebruiken, en het andere deel - een placebo. Ik zat in de eerste groep. Het was geweldig, maar na 3-4 dagen merkte ik de eerste veranderingen in mijn lichaam. Centimeters begonnen af ​​​​te nemen, zowel op de taille als op de heupen. Cellulitis is weg. Elke dag voelde ik me lichter, mijn huid werd gladder en de grote plooi in mijn buik begon te verdwijnen. Zowel na het ontbijt als na lunch en diner zat ik lange tijd vol. Ik verloor ook snel centimeters in ronden terwijl ik vrijwel niets deed!

Dit ben ik voor de behandeling en 4 weken na het starten van de behandeling.

Eindelijk, in deze 6 weken ben ik afgevallen met… 16 kg! Mijn lichaam was moeilijk te herkennen. Nooit meer mijn eigen spiegelbeeld in de spiegel ontwijken. Je hoeft je niet meer te schamen in het bijzijn van mensen. Nooit meer je lichaam verstoppen onder flodderige truien. Eindelijk kan ik zonder zorgen een badpak dragen, dacht ik toen.


HOE VERANDERDE MARIA ZO ONGELOOFLIJK BINNEN SLECHTS 6 WEKEN?

De methode waarmee Maria in zo'n korte tijd de extra centimeters in de ronden kon smelten, bleek innovatieve pleisters te zijn met verborgen ingrediënten onder het oppervlak, genaamd "turbo-vetverminderaars".


De voordelen van deze pleisters:

Tot 5 cm minder in omtrek in 7 dagen

Eliminatie van cellulitis, gladmaken van dijen en billen

Snel gewichtsverlies van de buik, schouders, kuiten

2 x betere hydratatie en een uitstekende huidconditie

Correct lichaamsgewicht zonder jojo-effect


Hoe dit precies werkt wordt uitgelegd door de maker van de revolutionaire methode voor gewichtsverlies, de internationale specialist in obesitologie Kiril Todorov:

"De werking van de pleisters is gericht op het versnellen van lipolyse (afbraak van vetweefsel) en thermogenese, waardoor het mogelijk is om vet te gebruiken in energieprocessen. Dit is de enige beschikbare methode onder natuurlijke methoden voor gewichtsverlies. Binnen 12 uur komen lichaamsvormende stoffen vrij in het lichaam, die zelfs de moeilijkste delen van het lichaam bereiken, zoals de buik, billen of dijen. Bovendien reguleren ze de processen in weefsels die vet ophopen, de microcirculatie van de huid verbeteren en de doorlaatbaarheid van bloedvaten verminderen, waardoor ze buitengewoon effectief zijn bij anticellulitistherapie. Naar mijn mening is dit een absoluut revolutionaire technologie in de strijd tegen overgewicht.”


Bewezen methode, ondersteund door top-experts.

Slimmestar-pleisters bevatten 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Als gevolg hiervan werd het onnodige vet dat zich in de loop der jaren in Maria's lichaam had opgehoopt, praktisch moeiteloos verbrand. Aan de andere kant is het YO-YO-effect bij haar pas vandaag verschenen, wat betekent dat de vetcellen volledig en permanent zijn vernietigd.


Monique uit Volendam

Chantal uit Amsterdam

Klinische tests uitgevoerd door Kiril Todorov bevestigden dat Slimmestar-pleisters een effect hebben op de snelle en effectieve modellering van het lichaam.


Het is een gespecialiseerde en zeer effectieve formule op basis van kruidenextracten die de huid stimuleren tot anti-cellulitiswerking, de stofwisseling versnellen en onderhuids weefsel verbranden, restvet smelten zowel overdag als 's nachts. De sterk geconcentreerde stoffen van plantaardige oorsprong in de pleisters veranderen onmiddellijk in een machine voor een 4-voudige toename van de microcirculatie van de huid, verstrakken het lichaam tot 92% en werken op de huid als een natuurlijke lift.

VERGEET Diëten EN RISICOVOLLE OPERATIES, MAAR VAL AF OP NATUURLIJKE WIJZE..

Hoe vaak heb je jezelf gekweld met diëten die niets anders deden dan je gezondheid verslechteren? Hoe vaak heb je je overweldigd gevoeld toen de kilo's terugkwamen met een dubbele kracht nadat het dieet was beëindigd? Hoe vaak heb je gehuild bij het passen van je zwempak? Het is tijd om hiermee te stoppen en een heel nieuw hoofdstuk in gewichtsverlies te beginnen. Zonder veel uit te geven, zonder risico op complicaties of lang herstel, zoals bij liposuctieprocedures. Dit is jouw tijd om te veranderen en je zelfvertrouwen terug te krijgen.


Samen met Kiril Todorov hebben we speciaal voor onze lezers een aantrekkelijke korting voorbereid. Het is beschikbaar voor iedereen die besluit om de revolutionaire Slimmestar-formule aan te schaffen. Als je de methode wilt proberen waar de wereld het over heeft, moet je snel handelen!


Klik op de onderstaande link om er zeker van te zijn dat u uw korting krijgt! Bovendien krijgt u toegang tot gedetailleerd materiaal en meningen over hoe het product werkt.

BELANGRIJKE UPDATE!

UPDATE: Wij van Nieuws Vandaag hebben geregeld dat u als lezer kunt profiteren van een speciale korting van maar liefst 50%! Het enige wat u moet doen is op de knop hieronder te klikken en de 50% korting wordt geactiveerd.


Let op: de korting is tijdelijk en als ze niet meer beschikbaar zijn, zijn ze helaas uitverkocht. De korting komt dan niet meer terug.

Klik dus snel op de knop hieronder om te kijken of ze nog op voorraad zijn!

De korting is geldig tot en met

00Dag
00Uur
00Min
00Sec
 • Wilma de Boer

  Kan iemand vertellen of dit echt werkt.. heb zo mijn twijfels.

  · Reply ·  4 · 39 min

  • Mirande S.

   Ik twijfelde ook, toch gekocht. Gebruik het nu een maand en al 4 kilo verloren. Zou het zeker een kans geven voor dat geld. Mijn vriendin gebruikt t ook en die is ook al paar kilo lichter.

   · Reply ·  7 · 16 min

 • Anita Jonker

  Ik had ze gekocht voor de volle prijs en nu zijn ze 50% afgeprijsd? Dat is niet eerlijk..

  · Reply ·  4 · 51 min

 • Brenda Jonkman

  Hoe lang duurt t voordat het in huis is??

  · Reply ·  1 · 1 h

  • Marie Klopman

   Hey Brenda, ik had ze met 4 dagen al in huis.

   · Reply ·  2 · 24 min

 • Leonard Boyd

  Ik probeerde al een tijdje af te vallen, kwam deze tegen op Facebook en twijfelde enorm net als andere. Toch gekocht en ik ben stom verbaasd dat het nog werkt ook. 3 kilo eraf al, heel fijn.

  · Reply ·  6 · 1 h

 • Emma Voorthuis

  Hey Lois, deze heb jij gekocht toch? Werken ze?

  · Reply ·  2 · 2 h

  • Lois Krooneman

   Ja dit zijn ze! Werken super en ook in de korting nu, kopen!!

   · Reply ·  3 · 1 h

 • Alfred Stegeman

  Heeft iemand dit gekocht die kan bevestigen dat het werkt, en hoe lang duurt verzending. Bedankt!

  · Reply ·  2 · 2 h

  • Erika de Boer

   Werken na paar dagen al bij mij. Duurde ongeveer weekje.

   · Reply ·  5 · 2 h

 • Pien G.

  Gebruik deze al een tijdje. Doet ook geen zeer. Hongergevoel is ook weg en mijn huisarts zegt dat ze veilig zijn. Ook handig om te weten. Gr Pien.

  · Reply ·  1 · 3 h

 • Paula Boersma

  Klinkt te mooi om waard te zijn. Heeft iemand ze ontvangen en getest? Ik twijfel..

  · Reply ·  1 · 3 h

  • Sarah Dudley

   Lees even de andere comments. Tal van mensen hebben ze al geprobeerd, ik ook. Werkt super.😇

   · Reply ·  3 · 2 h

 • Agnes Dekker

  Ik heb mijne net besteld. Kan niet wachten!

  · Reply ·  4 · 3 h

 • Barbara Klompenburg

  Ik betaalde VEEL meer, kan ik een deel van me geld terug krijgen aangezien ze nu ineens 50% afgeprijsd zijn??

  · Reply ·  8 · 3 h

 • Esther Gijsma

  Weet iemand hoe lang het duurt voordat ze worden bezorgd? Wil ze voor mezelf en me vriendin kopen.

  · Reply ·  1 · 4 h

  • Claire de Vries

   Hey Esther, mijne kwamen na 5 dagen.

   · Reply ·  2 · 2 h

  • Emma S.

   Haha daar gaat je vriendin blij mee zijn!

   · Reply ·  2 · 1 h

 • Harry Krijgman

  Voor iedereen die vraagt werkt het echt. Ik dacht dit is een broodje aap verhaal, maar zag het ook in de krant. Besteld en nu net begonnen. Ik hou jullie op de hoogte!

  · Reply ·  3 · 4 h

 • Bridget M.

  Ga ik zeker bestellen!

  · Reply ·  3 · 4 h

 • Anna de Groot

  Ik was vrij skeptisch, logisch ook met al die advertenties tegenwoordig. Toch geprobeerd nu ze in de korting zijn. Uiteindelijk binnen weekje ontvangen en inmiddels maand later: 4 kilo eraf! Klinkt als een sprookje, maar het werkt echt. Voor mensen met overgewicht: er is hoop!

  · Reply ·  3 · 5 h

 • Clara M.

  Mijn man en ik zijn hier al langer mee bekend en ook al flink me afgevallen. We zijn op leeftijd dus gezondheid is belangrijk voor ons. Raad iedereen aan en beweeg ook! Gaat u later profeit van hebben. Gr Clara.

  · Reply ·  2 · 5 h

  • Kalinda F.

   Oh wat super om te horen zeg! U en uw man zijn goed bezig. Ik ga morgen starten, net ontvangen!

   · Reply·  5 · 2 h

 • Isabelle Jansen

  Net ontvangen, ook ik ga deze week starten. Voor de zomer mooi wat kilo's eraf.

  · Reply ·  3 · 5 h